Widowmakers BBQ - Kryddblandningar för grillälskare!

Handgjorda BBQ Kryddblandningar, fria från konstgjorda tillsatser.

Nyheter
Posted in

Gröna Punkten

Widowmakers BBQ
Posted in

Widowmakers BBQ är ansluten till Gröna Punkten, nedan kommer en liten förklaring kopierad ifrån FTI hemsida (https://www.ftiab.se/242.html)

Den Gröna Punkten är ett varumärke som visar att förpackningsavgiften är betald i det land där förpackningen/förpackade varan saluförs. I Sverige är det FTI som har varumärkesrätten för Gröna Punkten.

Bakgrund

Den Gröna Punkten lanserades i Tyskland i början av 1990-talet. Där återfinns symbolen på förpackningar för att tala om att förpackningsavgiften har betalats för förpackningen inom Tyskland. Den blev därmed samtidigt en symbol för den tyska lösningen för insamling och återvinning av förpackningar.

Senare har man i andra länder börjat använda varumärket som ett kvitto på att förpackningsavgifterna är betalda, även om stora olikheter finns mellan länderna.

För närvarande används Gröna Punkten i 24 länder inom Europa och är ett av världens mest använda varumärken.

referens: https://www.ftiab.se/242.html

Följ oss
KONTO
Wishlist
Wishlist
Logga in
Create an account

Dina personuppgifter kommer att användas för att behandla din beställning, och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

Password Recovery

Glömt ditt lösenord? Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

TOPP

SHOPPING BAG 0