Widowmakers BBQ - Kryddblandningar för grillälskare!

Fraktfritt över 500kr inom Sverige

Återförsäljare

Köttoteket – Ny Åf

Widowmakers BBQ

Vi välkomnar köttoteket som ny ÅF utav våra kryddblandningar.Besök dem gärna på http://www.kottoteket.se/

Widowmakers BBQ
Från deras hemsida:
Köttoteket är en modern gammaldags klassisk köttbutik i nyrenoverade lokaler i centrala Linköping. På köttoteket kan vi erbjuda närproducerat svenskt kvalitetskött från svenska gårdar. Vi saluför även kött och charkuterier från världens alla hörn så som Iberikogris från Spanien och frigående gräsuppföda nötdjur från bl.a. Sydamerika, Nordamerika, Australien och Europa.

Vi vill att allt vårt kött ska komma från djur som levt under goda förhållanden och hög levnadsstandard. Djur som lever under ekologiska förhållanden och får gå ute när vädret tillåter.

I vår butik har vi alltid ett brett sortiment av prima kött från lamm, gödkalv och gris samt kyckling från lokala gårdar från Östergötland, Sörmland och Småland där det finns både stort kunnande och engagemang och har lång erfarenhet av att arbeta med djur och kött. Vårt nötkött är hängmörat (Dry age ) i minst 40 dagar för att uppnå bästa kvalitet och smak. Vi ett stort sortiment av viltkött från skogarna i Sörmland och Östergötland där vi har ett nära samarbete med ett flertal vilthanterings anläggningar och jaktgods.
Följ oss
TOPP
SHOPPING BAG 0