Widowmakers BBQ - Kryddblandningar för grillälskare!

Handgjorda BBQ Kryddblandningar, fria från konstgjorda tillsatser.

Återförsäljare

Köttoteket – Ny Åf

Widowmakers BBQ

Vi välkomnar köttoteket som ny ÅF utav våra kryddblandningar.Besök dem gärna på http://www.kottoteket.se/

Widowmakers BBQ
Från deras hemsida:
Köttoteket är en modern gammaldags klassisk köttbutik i nyrenoverade lokaler i centrala Linköping. På köttoteket kan vi erbjuda närproducerat svenskt kvalitetskött från svenska gårdar. Vi saluför även kött och charkuterier från världens alla hörn så som Iberikogris från Spanien och frigående gräsuppföda nötdjur från bl.a. Sydamerika, Nordamerika, Australien och Europa.

Vi vill att allt vårt kött ska komma från djur som levt under goda förhållanden och hög levnadsstandard. Djur som lever under ekologiska förhållanden och får gå ute när vädret tillåter.

I vår butik har vi alltid ett brett sortiment av prima kött från lamm, gödkalv och gris samt kyckling från lokala gårdar från Östergötland, Sörmland och Småland där det finns både stort kunnande och engagemang och har lång erfarenhet av att arbeta med djur och kött. Vårt nötkött är hängmörat (Dry age ) i minst 40 dagar för att uppnå bästa kvalitet och smak. Vi ett stort sortiment av viltkött från skogarna i Sörmland och Östergötland där vi har ett nära samarbete med ett flertal vilthanterings anläggningar och jaktgods.
Följ oss
KONTO
Wishlist
Wishlist
Logga in
Create an account

Dina personuppgifter kommer att användas för att behandla din beställning, och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

Password Recovery

Glömt ditt lösenord? Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

TOPP

SHOPPING BAG 0